Η Εταιρεία μας

Ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού παιδότοπων

:: Σχεδίαση και κατασκευή παιδότοπων και παιχνιδιών με πολυετή εμπειρία. Παιχνιδοκατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια αποκλειστικά παραγωγής μας, εξοπλισμός παιδότοπων, φουσκωτά παιχνίδια. Επισκευή και ανανέωση φουσκωτών παιχνιδιών.


:: Ακολουθώντας τους κανόνες ασφαλείας του ΕΛΟΤ και ΕΒΕΤΑΜ, ειδικευόμαστε, μέσα από την πολυετή εμπειρία μας, στην κατασκευή παιδότοπων και διαδραστικών παιχνιδιών αλλά και στην επισκευή και ανανέωση των μεταχειρισμένων φουσκωτών παιχνιδιών.

:: Οι πελάτες μας, εμπιστεύονται την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, την ποιοτική και ξεχωριστή δουλειά μας στην κατασκευή παιδότοπου.

:: Η εταιρία μας εφοδιάζει παιδότοπους με εξοπλισμό για παιχνίδι, όπως φουσκωτές τσουλήθρες, φουσκωτά νερού, τραμπολίνο, πλαστικά παιχνίδια, μαλακά παιχνίδια, δάπεδα ασφαλείας, τοίχους αναρρίχησης, δραστηριότητες, θεματοποίηση παιδότοπων, 3D παρουσιάσεις.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΕΛΟΤ. η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Η υπευθυνότητα απέναντι στους πελάτες μας και η εξυπηρέτηση τους είναι από τους βασικότερους στόχους μας γι' αυτό και είναι η καλύτερη μας διαφήμιση.


Σας περιμένουμε για να αποκτήσετε κι εσείς τον ποιοτικό και ξεχωριστό σας παιδότοπο!!!

Με εκτίμηση ΠΑΙΧΝΙΔΕΑ

Πιστοποιημένη κατασκευή σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΛΟΤ

Πιστοποιημένη ασφάλεια χρήσης σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε. (ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ)

Παιχνιδέα

Κατασκευάζουμε ασφαλή και πιστοποιημένα παιχνίδια

ΠΑΙΧΝΙΔΕΑ

Η ΠΑΙΧΝΙΔΕΑ, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στην κατασκευή παιδότοπων με παιχνιδοκατασκευές, διαδραστικά παιχνίδια αποκλειστικά παραγωγής της, εξοπλισμό παιδότοπων, φουσκωτά παιχνίδια, φουσκωτές τσουλήθρες, φουσκωτά νερού, τραμπολίνο, πλαστικά παιχνίδια, μαλακά παιχνίδια, δάπεδα ασφαλείας, τοίχους αναρρίχησης, δραστηριότητες, θεματοποίηση παιδότοπων, 3D παρουσιάσεις.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποστολή